Steun de actie!

Het totale bedrag van 60.000 euro moet bij elkaar komen door een collecte in of om het stadion, een veiling van spullen van Bobby en vele andere acties. Wij vragen alle Ajacieden en Amsterdammers om de actie te steunen en een bijdrage te leveren!

Dit kan door geld over te maken naar de speciale actierekening. Deze rekening is geopend door de Supportersvereniging Ajax en staat onder toezicht van de financieel directeur van Ajax en de directeur van de Supportersvereniging Ajax.

Zij ‘bewaken’ de gelden en zorgen ervoor dat het geld uitsluitend wordt besteed aan het doel dat we voor ogen hebben; de realisatie van een standbeeld voor Bob Haarms.

Donaties kunnen worden gedaan naar het rekeningnummer: 41.27.55.122 ten name van ‘Supportersvereniging Ajax in Amsterdam’ onder vermelding van ‘beeld voor Bob’.

Bedankt voor je steun!

Alle donateurs zullen (zonder bedrag) op deze site worden vermeld, wil je dat niet, vermeld dan ‘anoniem’ bij de betaling dan wordt de naam niet vermeld.

Ajax-fans from other countries can make a contribution to the account by using the following details and refering to ‘Standbeeld Bob’

IBAN: NL88ABNA0412755122
Swiftadress: ABNANL2A
Bank: ABN AMRO
Holder of the account: Supportersvereniging Ajax