Trots

Trots, reuze trots zijn wij als Actiegroep zijnde. Binnen no-time hebben we het benodigde bedrag voor het standbeeld van en voor Bobby bij elkaar weten te krijgen. Iets waar we als Ajacieden erg trots op mogen zijn! Wij willen alle Ajacieden en iedereen die op wat voor een manier dan ook heeft geholpen heel hartelijk bedanken!

Een bedrag van 60.000 euro was nodig om het beeld te realiseren. Dat is een erg groot bedrag! Als actiegroep stonden we dan ook voor de grote uitdaging om dit bij elkaar te krijgen. Dat het er zou komen, daar waren we van overtuigd. Maar dat het zo snel zou gaan, hadden we niet gedacht en heeft ons echt verrast en overdonderd! In eerste instantie gingen we uit van een looptijd van de actie van enkele maanden, tot aan het begin van het nieuwe seizoen.

Ook stonden er nog diverse acties gepland zoals een veiling, voetbaltoernooi en benefietavond. Deze hoeven nu niet meer georganiseerd te worden. Het laatste ‘zetje’ werd afgelopen week gegeven toen we opnieuw verschillende stortingen ontvingen. Onder andere van fanzine De Meersche Helden, die na de verkoop van de speciale uitgave over Bobby (Meersche Held) een bedrag van 2.450 euro overmaakte.

We verwachten momenteel nog enkele inkomsten vanuit de verkoop van de speciale actieshirts (van zowel AFCA als vanuit ons als actiegroep) en de sjaals. Deze zijn nog steeds te bestellen via de verschillende webshops. Ook worden deze volgende week zondag bij de bekerfinale verkocht in het supportershome en het verkooppunt van VAK410 op de omloop bij vak 424.

Het is erg belangrijk dat alle shirts en sjaals worden verkocht omdat deze investering met geleend geld is gedaan en wanneer ze niet verkocht worden er minder winst naar de actie gaat. Steun daarom de actie door een van deze spullen te kopen.

Naast het maken van het beeld is er geld nodig voor de plaatsing, vergunning (leges), onderhoudskosten en beveiliging (cameratoezicht). Daarom blijft de speciale rekening gewoon geopend voor donaties.

Binnenkort meer informatie over de kunstenaar en de voortgang met betrekking tot de locatie. We houden je op de hoogte!

Actiegroep Deze man verdient een standbeeld

Comments are closed.