Meersche Held(en) verkoopt goed en maakt 2450 euro over!

Afgelopen zondag voorafgaand aan Ajax-VVV werd de speciale uitgave over Bobby verkocht: De Meersche Held. Voor een keer was het fanzine De Meersche Helden aangepast qua naam, aangepast aan Bobby, want een held was en is hij. De supportersverenigingen en vele (oud)Ajacieden verleenden hun medewerking aan deze speciale editie. De gehele winst zou bestemd zijn voor de actie voor het standbeeld en ook was het voor een keer mogelijk voor personen en bedrijven om te adverteren, zodat hiermee de productiekosten gedekt konden worden. De uitgave heeft erg goed verkocht en daarom liet De Meersche Helden ons vol trots weten dat er vandaag een bedrag van 2450 euro overgemaakt is!

Wij willen de redactie hartelijk danken voor dit mooie initiatief en deze bijdrage! De laatste nummers van Bobby’s special Meersche Held zijn overigens a.s. zondag voor Ajax-heracles nog te koop rondom het stadion. Als je dit collectors item nog wilt hebben wees er dan snel bij.

Bobby, Meersche Held!

Comments are closed.