Nog iets meer dan 1000 euro nodig!

Bijna, bijna zijn alle benodigde euro’s voor het beeld van Bobby bij elkaar! Dik 58.000 euro is er door alle Ajacieden tot nu toe bij elkaar gebracht, waarvoor veel dank. Er is nog iets meer dan 1000 euro nodig om te zorgen dat het beeld voor Bob er komt. Je kan de actie steunen door een overboeking te doen naar  het rekening nummer: 41.27.55.122 t.n.v. Supporters Vereniging Ajax Amsterdam, onder vermelding van ‘beeld voor Bob’.

Je kan de actie ook steunen oor een speciale Bobby sjaal of shirt te bestellen in de webshop van VAK410 (en a.s. zondag voor Ajax-vvv verkrijgbaar bij het verkooppunt van VAK410) www.vak410.nl/webshop of door zondag de speciale uitgave van het fanzine de Meersche Helden te kopen. Deze sepciale uitgave is geheel over Bobby Haarms en diverse (oud) Ajacieden en de supportersverenigingen verleenden hun medewerking er aan. Het fanizine is verkrijgbaar op de vaste verkooppunten van DMH. Voor meer informatie zie www.demeerschehelden.nl

Uiteraard houden we je via deze site op de hoogte van de voortgang m.b.t. de locatie en kunstenaar!

Comments are closed.