Kunstenaar van het beeld wordt vandaag bekend gemaakt!

Het benodigde bedrag voor het standbeeld is bijna binnen! Echter zijn wij als actiegroep zijnde uiteraard niet alleen bezig met het ophalen van het geld. Achter de schermen zijn we druk bezig met de daadwerkelijke realisatie er van. Belangrijk daarvoor is uiteraard een Bobby waardige locatie. Bij voorkeur dicht bij de arena, dicht bij Bobby zijn Ajax en dicht bij de Ajax supporters. Momenteel zijn we in gesprek met de gemeente om te zien wat de mogelijkheden zijn en zullen we een vergunning moeten regelen.Hierover hopelijk binnenkort meer.

Een ander zeer belangrijke stap is de keuze voor de kunstenaar van het beeld. Het hebben van een goede kunstenaar heeft uiteraard een gigantische invloed op hoe het beeld er uit komt te zien. Of de persoon sprekend lijkt of niet, of de mimiek in het gezicht klopt en ga zo maar door. De laatste maand hebben we met diverse kunstenaars gesproken en de diverse opties bekeken. En we hebben nieuws: er is een kunstenaar gekozen en deze zal later vandaag bekend gemaakt worden!

Hou deze site dus goed in de gaten!

Actiegroep Deze man verdient een standbeeld

Comments are closed.